Home Polityka prywatności

Polityka prywatności

Polityka prywatności dla TownApk

W TownApk, dostępnym pod adresem TownApk@gmail.com, jednym z naszych głównych priorytetów jest prywatność naszych gości. Niniejszy dokument Polityki prywatności zawiera rodzaje informacji, które są gromadzone i zapisywane przez TownApk oraz sposób ich wykorzystywania.

Jeśli masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz więcej informacji na temat naszej Polityki prywatności, nie wahaj się z nami skontaktować.

Niniejsza Polityka prywatności dotyczy tylko naszych działań online i jest ważna dla odwiedzających naszą stronę internetową w odniesieniu do informacji, które udostępnili i / lub zbierają w TownApk. Niniejsza polityka nie ma zastosowania do żadnych informacji gromadzonych offline lub za pośrednictwem kanałów innych niż ta strona internetowa.

Zgoda

Korzystając z naszej strony internetowej, wyrażasz zgodę na naszą Politykę prywatności i zgadzasz się na jej warunki.

Informacje, które zbieramy

Dane osobowe, o podanie których jesteś proszony, oraz powody, dla których jesteś proszony o ich podanie, zostaną wyjaśnione w momencie, gdy poprosimy Cię o podanie danych osobowych.

Jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio, możemy otrzymać dodatkowe informacje o Tobie, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, treść wiadomości i / lub załączniki, które możesz nam przesłać, oraz wszelkie inne informacje, które zdecydujesz się podać.

Kiedy rejestrujesz konto, możemy poprosić o Twoje dane kontaktowe, w tym takie dane, jak imię i nazwisko, nazwa firmy, adres, adres e-mail i numer telefonu.

Jak wykorzystujemy Twoje informacje

Informacje, które zbieramy, wykorzystujemy na różne sposoby, w tym do:

  • Dostarczaj, obsługuj i utrzymuj naszą stronę internetową
  • Ulepszaj, personalizuj i rozszerzaj naszą stronę internetową
  • Zrozum i przeanalizuj, w jaki sposób korzystasz z naszej strony internetowej
  • Twórz nowe produkty, usługi, funkcje i funkcje
  • Komunikować się z Tobą bezpośrednio lub za pośrednictwem jednego z naszych partnerów, w tym w celu obsługi klienta, w celu dostarczania aktualizacji i innych informacji związanych ze stroną internetową oraz w celach marketingowych i promocyjnych
  • Wysyłać Ci e-maile
  • Znajdowanie oszustw i zapobieganie im

Pliki dziennika

TownApk postępuje zgodnie ze standardową procedurą korzystania z plików dziennika. Te pliki rejestrują odwiedzających, kiedy odwiedzają oni strony internetowe. Wszystkie firmy hostingowe robią to i stanowią część analizy usług hostingowych. Informacje gromadzone przez pliki dziennika obejmują adresy protokołu internetowego (IP), typ przeglądarki, dostawcę usług internetowych (ISP), znacznik daty i czasu, strony odsyłające / wyjściowe i ewentualnie liczbę kliknięć. Nie są one powiązane z żadnymi informacjami umożliwiającymi identyfikację osoby. Informacje te służą do analizy trendów, administrowania serwisem, śledzenia ruchu użytkowników na stronie oraz zbierania danych demograficznych.

Plik cookie Google DoubleClick DART

Google jest jednym z zewnętrznych dostawców w naszej witrynie. Wykorzystuje również pliki cookie, znane jako pliki cookie DART, do wyświetlania reklam odwiedzającym naszą witrynę na podstawie ich wizyty na www.website.com i innych witrynach w Internecie. Jednak odwiedzający mogą zrezygnować z używania plików cookie DART, odwiedzając reklamę Google i Politykę prywatności sieci partnerskiej pod następującym adresem URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Polityka prywatności partnerów reklamowych

Możesz zapoznać się z tą listą, aby znaleźć Politykę prywatności dla każdego z partnerów reklamowych TownApk.

Serwery reklamowe lub sieci reklamowe innych firm wykorzystują technologie takie jak pliki cookie, JavaScript lub sygnały nawigacyjne w sieci Web, które są używane w ich odpowiednich reklamach i linkach, które pojawiają się w TownApk i które są wysyłane bezpośrednio do przeglądarki użytkownika. Gdy to nastąpi, automatycznie otrzymają Twój adres IP. Technologie te służą do pomiaru skuteczności ich kampanii reklamowych i / lub do personalizowania treści reklamowych, które widzisz na odwiedzanych stronach internetowych.

Należy pamiętać, że TownApk nie ma dostępu ani kontroli nad tymi plikami cookie, które są używane przez reklamodawców zewnętrznych.

Polityka prywatności stron trzecich

Polityka prywatności TownApk nie ma zastosowania do innych reklamodawców ani stron internetowych. Dlatego radzimy zapoznać się z odpowiednimi Politykami prywatności tych serwerów reklamowych firm zewnętrznych, aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje. Może obejmować ich praktyki i instrukcje dotyczące rezygnacji z niektórych opcji.

Możesz wyłączyć pliki cookie za pomocą indywidualnych opcji przeglądarki. Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje na temat zarządzania plikami cookie w określonych przeglądarkach internetowych, można je znaleźć na odpowiednich stronach internetowych przeglądarek.

Prawa ochrony prywatności CCPA (nie sprzedawaj moich danych osobowych)

Na mocy CCPA konsumenci w Kalifornii mają między innymi prawo do:

Poproś firmę, która zbiera dane osobowe konsumenta, o ujawnienie kategorii i określonych danych osobowych, które firma zebrała na temat konsumentów.

Poproś firmę o usunięcie wszelkich danych osobowych konsumentów, które zebrała firma.

Poproś firmę, która sprzedaje dane osobowe konsumenta, a nie sprzedawaj danych osobowych konsumenta.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Prawa do ochrony danych RODO

Chcielibyśmy upewnić się, że jesteś w pełni świadomy wszystkich swoich praw do ochrony danych. Każdy użytkownik ma prawo do:

Prawo dostępu – Masz prawo zażądać kopii swoich danych osobowych. Za tę usługę możemy naliczyć niewielką opłatę.

Prawo do sprostowania – masz prawo zażądać, abyśmy poprawili wszelkie informacje, które Twoim zdaniem są niedokładne. Masz również prawo zażądać od nas uzupełnienia informacji, które Twoim zdaniem są niekompletne.

Prawo do usunięcia – masz prawo zażądać od nas usunięcia Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do ograniczenia przetwarzania – masz prawo zażądać, abyśmy ograniczyli przetwarzanie Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania – masz prawo sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych osobowych, pod pewnymi warunkami.

Prawo do przenoszenia danych – masz prawo zażądać, abyśmy przesłali zebrane przez nas dane do innej organizacji lub bezpośrednio do Ciebie, na określonych warunkach.

Jeśli złożysz wniosek, mamy miesiąc na odpowiedź. Jeśli chcesz skorzystać z któregokolwiek z tych praw, skontaktuj się z nami.

Informacje dla dzieci

Kolejną częścią naszego priorytetu jest zapewnienie ochrony dzieciom podczas korzystania z internetu. Zachęcamy rodziców i opiekunów do obserwowania, uczestniczenia i / lub monitorowania i kierowania ich aktywnością online.

TownApk nie gromadzi świadomie żadnych danych osobowych od dzieci w wieku poniżej 13 lat. Jeśli uważasz, że Twoje dziecko dostarczyło tego rodzaju informacje na naszej stronie internetowej, gorąco zachęcamy do natychmiastowego skontaktowania się z nami, a my dołożymy wszelkich starań, aby niezwłocznie usunąć takie informacje z naszych rejestrów.